Naar inhoud springen

Romeinen 4: verschil tussen versies

887 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 11:
Ro 4:12 en opdat hij vader van de besnedenen zou zijn, niet alleen voor hen die besneden zijn, maar ook voor hen die wandelen in de voetstappen van het geloof dat onze vader Abraham in zijn onbesneden staat had. (Telos)
'''Maar ook voor hen.''' Die niet besneden zijn, de onbesnedenen.
 
== 24 ==
Ro 4:24  maar ook ter wille van ons, wie het zal worden toegerekend, ons die geloven in Hem die Jezus onze Heer uit de doden heeft opgewekt, (Telos)
'''Die geloven in Hem.''' Dat is in God.
 
''1Pe 1:21  die door Hem gelooft in God, die Hem heeft opgewekt uit de doden en Hem heerlijkheid gegeven heeft, opdat uw geloof en hoop op God zijn.'' (Telos)
 
''1Th 1:8  Want van u uit heeft het woord van de Heer weerklonken, niet alleen in Macedonie en in Achaje, maar in elke plaats is uw geloof jegens God uitgegaan, zodat wij daarvan niets hoeven te zeggen;'' (Telos)
 
== 25 ==
Ro 4:25  die overgegeven is om onze overtredingen en opgewekt om onze rechtvaardiging. (Telos)
'''Opgewekt om onze rechtvaardiging.''' De opwekking van Jezus bewijst God het zoenoffer van Jezus heeft aangenomen en tevreden is gesteld, zodat Hij ons, die geloven (5:1) rechtvaardig kan verklaren.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.