Naar inhoud springen

Ufaz: verschil tussen versies

1.533 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Ufaz''' of ''oefaz'' is een onbekende (delf)plaats van goud of een bepaalde hoedanigheid van dit edelmetaal. '''Woord.''' Het Hebreeuwse woord is אופז, oefaz. Het betekent "dorst naar fijn goud"<ref>''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige ''Online Bible Hebrew-Englisch Lexicon'' van Larry Pierce. </ref>. Het komt 2x voor in de Bij...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Ufaz''' of ''oefaz'' is een onbekende (delf)plaats van goud of een bepaalde hoedanigheid van dit edelmetaal. '''Woord.''' Het Hebreeuwse woord is אופז, oefaz. Het betekent "dorst naar fijn goud"<ref>''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige ''Online Bible Hebrew-Englisch Lexicon'' van Larry Pierce. </ref>. Het komt 2x voor in de Bij...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.