Naar inhoud springen

Jeremia 11: verschil tussen versies

470 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == 8 == Jer 11:8  Maar zij hebben niet gehoord, noch hun oor geneigd, maar hebben gewandeld, een ieder naar het goeddunken van hun boos hart; daarom heb Ik over hen gebracht al de woorden van dit verbond, dat Ik geboden heb te doen, maar zij niet gedaan hebben. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Al de woorden van dit verbond.''' Ook de straffen op ongehoorzaamheid. == Voetn...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == 8 == Jer 11:8  Maar zij hebben niet gehoord, noch hun oor geneigd, maar hebben gewandeld, een ieder naar het goeddunken van hun boos hart; daarom heb Ik over hen gebracht al de woorden van dit verbond, dat Ik geboden heb te doen, maar zij niet gedaan hebben. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Al de woorden van dit verbond.''' Ook de straffen op ongehoorzaamheid. == Voetn...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.