Naar inhoud springen

UFO: verschil tussen versies

119 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
Regel 1:
Het woord '''UFO''' is een afkorting van "Unidentified Flying Object", "ongeïdentificeerd vliegend voorwerp". Meestal gebruikt men de term voor iets dat lijkt op een ruimtevaartuig van niet-menselijke makelij. De wezens die zich in een UFO voortbewegen worden ''ufonauten'' of ''[[aliens]]'' (Engels voor 'vreemdelingen') genoemd.
 
{| class="wikitable" style="border:1; float:right; width: 25%; margin-left: 20px;"
Regel 70:
 
== Eindtijd ==
In de eindtijd, de periode die direct aan de zichtbare verschijning van Christus Jezus voorafgaat, zullen bedrieglijke tekenen en wonderen gebeuren, die hun oorsprong in Satan's rijk van de duisternis hebben. <blockquote>''2Th 2:11  En daarom zendt God hun een werking van de dwaling om de leugen te geloven,'' (Telos) </blockquote>Sommige christenen<ref name=":1" /><ref name=":0" /><ref>[https://www.youtube.com/watch?v=VYoQx-V9EPQ L.A. Marzulli: The Great UFO Deception.] Youtube.com: Prophecy Watchers, 4 jun. 2020. Duur: 28 min. 30 sec. Gesprek van Gary Stearman met UFO-onderzoeker en christen L.A. Marzulli.</ref> menen dat door demonen bediende UFO's, tot die bedrieglijke fenomenen kunnen behoren. Door de naturalistische evolutietheorie houden de meeste astronomen het voor mogelijk dat er elders in het heelal leven is ontstaan. De harten van de mensen worden door de evolutietheorie en door de aandacht voor UFO's rijp mogelijk rijp gemaakt om demonisch bedrog in de toekomst te geloven, bedrog in de vorm van buitenaardse wezens met vergevorderde ruimtevaarttechniek. Mogelijke gaan deze schijnbaar buitenaardse bezoekers een verklaring bieden van de plotselinge verdwijning van zoveel christenen.
 
== Video (humor) ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.