Naar inhoud springen

UFO: verschil tussen versies

257 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 28:
'''Israël.''' Wat ook opvalt, althans volgens Josh Peck, is dat bijzondere gebeurtenissen in de geschiedenis van Israël, Gods oude-verbondsvolk, gepaard gaan met UFO-manifestaties<ref name=":7" />.
 
'''Antichristelijk.''' Wat verder opvalt is dat sommige uitingen van de vreemde bestuurders van de UFO's antichristelijk zijn, tegen het evangelie van Jezus Christus ingaan<ref name=":7" />.
'''Levensbeschouwelijke verklaringen.''' Er zijn twee wedijverende levensbeschouwelijke verklaringen van de UFO-verschijnselen. Beide onderstellen dat achter de verschijnselen met rede begiftigde wezens schuilgaan. De buitenaardsen-theorie zegt dat een buitenaardse beschaving ons benadert. De christelijke demonen-theorie zegt dat de verschijnselen toe te schrijven zijn bedrog en misleiding door demonen.<ref name=":7" />
 
'''LevensbeschouwelijkeVerklaringen verklaringenop grond van redelijke wezens.''' ErVan de UFO-verschijnselen zijn twee wedijverende levensbeschouwelijke verklaringen vandie de UFO-verschijnselen. Beideallebei onderstellen dat achter de verschijnselen met rede begiftigde wezens schuilgaan. De buitenaardsen-theorie zegt dat een buitenaardse beschaving, ouder dan de menselijke, ons benadert en ons wil helpen. De christelijke demonen-theorie zegt dat de verschijnselen toe te schrijven zijn bedrogaan endemonen, misleidingdie doorde demonenaardbewoners willen misleiden en kwaaddoen.<ref name=":7" />
 
== Techniek ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.