Naar inhoud springen

Leviticus 7: verschil tussen versies

1.272 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 8 == Le 7:8  Ook de priester, die iemands brandoffer offert, die priester zal de huid van het brandoffer hebben, dat hij geofferd heeft. (CP<ref name=":0">Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling.</ref>) '''Die priester zal de huid van het brandoffer hebben.''' ''Ro 13:14  maar doet de Heer Jezus Christus aan, en wijdt geen zorg aan het vlees om aan begeerten te voldoen.'' (Telos) ''Ga 3:27 ...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 8 == Le 7:8  Ook de priester, die iemands brandoffer offert, die priester zal de huid van het brandoffer hebben, dat hij geofferd heeft. (CP<ref name=":0">Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling.</ref>) '''Die priester zal de huid van het brandoffer hebben.''' ''Ro 13:14  maar doet de Heer Jezus Christus aan, en wijdt geen zorg aan het vlees om aan begeerten te voldoen.'' (Telos) ''Ga 3:27 ...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.