Naar inhoud springen

Jonadab: verschil tussen versies

1.419 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Jonadab''' is in de Bijbel de naam van twee mannen. '''Naam.''' De Hebreeuwse naam is יונדב, Yawnadab, en betekent "Jahweh is welwillend"<ref>''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige ''Online Bible Hebrew-Englisch Lexicon'' van Larry Pierce. </ref>. De eigennaam komt 7x voor in het Oude Testament. Het strongnummer is H312...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Jonadab''' is in de Bijbel de naam van twee mannen. '''Naam.''' De Hebreeuwse naam is יונדב, Yawnadab, en betekent "Jahweh is welwillend"<ref>''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige ''Online Bible Hebrew-Englisch Lexicon'' van Larry Pierce. </ref>. De eigennaam komt 7x voor in het Oude Testament. Het strongnummer is H312...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.