Naar inhoud springen

Prediker/Hoofdstuk 12: verschil tussen versies

524 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Commentaar hoofdstuk}} == 6 == Pre 12:6  Eer dat het zilveren koord ontketend wordt, en de gulden schaal in stukken gestoten wordt, en de kruik aan de springader gebroken wordt, en het rad aan den bornput in stukken gestoten wordt; (SV) Deze gedachte wordt muzikaal vertolkt door een bekend lied: <Youtube width="768" height="432">TfQjnnRK9YE</youtube><BR>''Eens breekt in mij het zilv'ren koord''. Gezongen door christelijk jongerenkoord 'Een nieuw lied'....'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Commentaar hoofdstuk}} == 6 == Pre 12:6  Eer dat het zilveren koord ontketend wordt, en de gulden schaal in stukken gestoten wordt, en de kruik aan de springader gebroken wordt, en het rad aan den bornput in stukken gestoten wordt; (SV) Deze gedachte wordt muzikaal vertolkt door een bekend lied: <Youtube width="768" height="432">TfQjnnRK9YE</youtube><BR>''Eens breekt in mij het zilv'ren koord''. Gezongen door christelijk jongerenkoord 'Een nieuw lied'....')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.