Naar inhoud springen

Jeremia 41: verschil tussen versies

653 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == Samenvatting == 1-3 Ismaël komt bij Gedalia ter maaltijd en doodt hem verraderlijk, met de Judeeërs en Chaldeeën in diens huis. 4-9 Daags daarna lokt hij een karavaan bedevaartgangers uit het noorden Mizpa binnen en vermoordt hen, op enkelen na die hun leven afkopen. 10-15 Daarna voert hij de achtergebleven Judeeërs uit Mispa naar het land der Ammonieten. Doch reeds spoedig achterhaald door Johanan, ziet hij zich van al de weggev...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == Samenvatting == 1-3 Ismaël komt bij Gedalia ter maaltijd en doodt hem verraderlijk, met de Judeeërs en Chaldeeën in diens huis. 4-9 Daags daarna lokt hij een karavaan bedevaartgangers uit het noorden Mizpa binnen en vermoordt hen, op enkelen na die hun leven afkopen. 10-15 Daarna voert hij de achtergebleven Judeeërs uit Mispa naar het land der Ammonieten. Doch reeds spoedig achterhaald door Johanan, ziet hij zich van al de weggev...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.