Naar inhoud springen

Tijdrekenkunde van de toekomst: verschil tussen versies

Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Tijdrekenkunde van de toekomst''' is de tijdrekenkunde aangaande toekomstige gebeurtenissen en tijden. == Verleden == Er zijn tijdrekenkundige aanwijzingen in de Schrift die betrekking hebben op gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden. Een voorbeeld is de 70-jarige ballingschap van de Joden in Babel. <blockquote>''Jer 25:11  En dit ganse land zal worden tot een woestheid, tot een ontzetting; en deze volken zullen den koning van Babel dienen zeventig...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Tijdrekenkunde van de toekomst''' is de tijdrekenkunde aangaande toekomstige gebeurtenissen en tijden. == Verleden == Er zijn tijdrekenkundige aanwijzingen in de Schrift die betrekking hebben op gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden. Een voorbeeld is de 70-jarige ballingschap van de Joden in Babel. <blockquote>''Jer 25:11  En dit ganse land zal worden tot een woestheid, tot een ontzetting; en deze volken zullen den koning van Babel dienen zeventig...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.