Naar inhoud springen

Leviticus 20: verschil tussen versies

1.300 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} ==3== Le 20:3 En Ik zal Mijn aangezicht tegen die man zetten, en zal hem uit het midden van zijn volks uitroeien; want hij heeft van zijn zaad aan de Molech gegeven, waardoor hij Mijn heiligdom verontreinigen, en Mijn heilige Naam ontheiligen zou. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Waardoor hij Mijn heiligdom verontreinigen, en Mijn heilige Naam ontheiligen zou.''' Dit is...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} ==3== Le 20:3 En Ik zal Mijn aangezicht tegen die man zetten, en zal hem uit het midden van zijn volks uitroeien; want hij heeft van zijn zaad aan de Molech gegeven, waardoor hij Mijn heiligdom verontreinigen, en Mijn heilige Naam ontheiligen zou. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Waardoor hij Mijn heiligdom verontreinigen, en Mijn heilige Naam ontheiligen zou.''' Dit is...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.