Naar inhoud springen

Fountainview Academy: verschil tussen versies

69 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
 
Regel 2:
 
De school zegt over zichzelf (2022): "''Fountainview Academy is een christelijke middelbare school in het zuiden van British Columbia, Canada, die in het bezit is van de accreditatie van het Ministerie van Onderwijs van de provincie BC. Studenten van over de hele wereld voelen zich aangetrokken tot Fountainview vanwege de evenwichtige benadering van onderwijs. Elk personeelslid zet zich persoonlijk in voor het eeuwige succes van elke student en samen streven ze naar de hoogste normen in elk opzicht.''"
 
Staf en leerlingen wonen op de campus van de school (stand 2019).
 
De school is in 1975 onder de naam ''Fountainview Farms Christian Youth Training Center'' gesticht door adventisten in oostelijk Canadese provincia Brits-Columbia. In 2001 werd de naam ''Fountainview Academy'' om het inmiddels aangepaste onderwijsprogramma beter weer te geven. In 1998 werd de school op grond van een certificering gelijkwaardig aan alle scholen in Brits-Columbia.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.