Naar inhoud springen

Leviticus 21: verschil tussen versies

4.136 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 4 == <onlyinclude><sup>4</sup> Hij zal zich niet verontreinigen [over] een overste onder zijn volken, om zich te ontheiligen. </onlyinclude>(SV) '''Een overste.''' Hebr. ''baäl,'' dat behalve 'heer' of 'overste' ook kan betekenen 'eigenaar', 'echtgenoot'<ref name=":0">''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 4 == <onlyinclude><sup>4</sup> Hij zal zich niet verontreinigen [over] een overste onder zijn volken, om zich te ontheiligen. </onlyinclude>(SV) '''Een overste.''' Hebr. ''baäl,'' dat behalve 'heer' of 'overste' ook kan betekenen 'eigenaar', 'echtgenoot'<ref name=":0">''Hebreeuws-Nederlands Lexicon; op basis van Strong-coderingen.'' Onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. Het is gebaseerd op het Engelstalige...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.