Naar inhoud springen

Daniël 3: verschil tussen versies

420 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 61:
== 27 ==
<onlyinclude><sup>27</sup> Toen vergaderden de stadhouders, de overheden, en de landvoogden, en de raadsheren van de koning, deze mannen beziende, omdat het vuur over hun lichamen niet geheerst had, en dat het haar van hun hoofd niet verbrand was, en hun mantels niet veranderd waren, ja, dat de geur van het vuur daardoor niet gegaan was. </onlyinclude>(CP<ref name=":0" />)
'''De geur van het vuur daardoor niet gegaan was.''' Hun mantels hadden dus geen brandlucht. <blockquote>''Jes 43:1 Maar nu, alzo zegt de HEERE, uw Schepper, o Jakob! en uw Formeerder, o Israël! vrees niet, want Ik heb u verlost; Ik heb u bij uw naam geroepen, gij zijt Mijn. Jes 43:2  Wanneer gij zult gaan door het water, Ik zal bij u zijn, en door de rivieren, zij zullen u niet overstromen; wanneer gij door het vuur zult gaan, zult gij niet verbranden, en de vlam zal u niet aansteken.'' (SV) </blockquote>
'''De geur van het vuur daardoor niet gegaan was.''' Hun mantels hadden dus geen brandlucht.
 
== 28 ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.