Naar inhoud springen

Nicolaüs van Antwerpen: verschil tussen versies

2.718 bytes toegevoegd ,  9 maanden geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Nicolaüs''' was een priester die in het jaar 1524 te Antwerpen de marteldood stierf. In deze tijd waren te Antwerpen en in de om­liggende plaatsen vele mensen van verschillende natiën, bij wie de begeerte naar het goddelijke Woord begon te ontwaken. Onder anderen was er te Mels, dat twee mijlen van Antwerpen lag, een pastoor, wiens preken door veel volk bezocht werden, zodat hij dikwijls, wegens de grote menigte, op een open plaats moest prediken. Nada...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Nicolaüs''' was een priester die in het jaar 1524 te Antwerpen de marteldood stierf. In deze tijd waren te Antwerpen en in de om­liggende plaatsen vele mensen van verschillende natiën, bij wie de begeerte naar het goddelijke Woord begon te ontwaken. Onder anderen was er te Mels, dat twee mijlen van Antwerpen lag, een pastoor, wiens preken door veel volk bezocht werden, zodat hij dikwijls, wegens de grote menigte, op een open plaats moest prediken. Nada...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.