Naar inhoud springen

Wolfgang Schuch: verschil tussen versies

2.941 bytes toegevoegd ,  2 maanden geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Wolfgang Schuch''' (gestorven 1525) was een Duitse pastoor die, vals beschuldigd, om de waarheid van het evangelie werd verbrand in de stad [https://nl.wikipedia.org/wiki/Nancy Nancy], hoofdstad van het toenmalige hertogdom Lotharingen. Schuch, een geboren Duitser, kwam in het hertogdom Lotharingen, en wel in de stad [https://nl.wikipedia.org/wiki/Saint-Hippolyte_(Haut-Rhin) Saint-Hippolyte] (gelegen in het noordoosten van het huidige Frankrijk), en en wer...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Wolfgang Schuch''' (gestorven 1525) was een Duitse pastoor die, vals beschuldigd, om de waarheid van het evangelie werd verbrand in de stad [https://nl.wikipedia.org/wiki/Nancy Nancy], hoofdstad van het toenmalige hertogdom Lotharingen. Schuch, een geboren Duitser, kwam in het hertogdom Lotharingen, en wel in de stad [https://nl.wikipedia.org/wiki/Saint-Hippolyte_(Haut-Rhin) Saint-Hippolyte] (gelegen in het noordoosten van het huidige Frankrijk), en en wer...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.