Naar inhoud springen

Bijbel:Mattheüs 26: verschil tussen versies

14.267 bytes toegevoegd ,  30 dagen geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> En het gebeurde, toen Jezus al deze woorden had geeindigd, dat Hij tot zijn discipelen zei: <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> U weet dat na twee dagen het pascha is en de Zoon des mensen wordt overgeleverd om gekruisigd te worden. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Toen kwamen de overpriesters en de oudsten van het volk bijeen in de voorhof van de hog...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> En het gebeurde, toen Jezus al deze woorden had geeindigd, dat Hij tot zijn discipelen zei: <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> U weet dat na twee dagen het pascha is en de Zoon des mensen wordt overgeleverd om gekruisigd te worden. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Toen kwamen de overpriesters en de oudsten van het volk bijeen in de voorhof van de hog...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.