Naar inhoud springen

2 Korinthiërs/Hoofdstuk 5: verschil tussen versies

433 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1:
== 2 Cor. 5:1 ==
2Co 5:1 Want wij weten, dat als onze aardse tent waarin wij wonen, afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, een eeuwig huis, in de hemelen. (TELOS)
'''Aardse tent'''. Ons lichaam.
 
'''Waarin wij wonen'''. Onze zielen wonen in ons lichaam en verlaten het bij de dood.
<Youtube width="768" height="432">IamkMSAI87U</youtube><BR>
 
Russisch christelijk troostlied lied, gezongen door Simon Khorolskiy. Bij de stormen van het leven op aarde verwachten wij een beter leven in de hemel<ref>De Engelse vertaling van het lied is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=IamkMSAI87U</ref>.
'''Een huis niet met handen gemaakt, een eeuwig huis, in de hemelen.''' Tegenover een zwakke, vergankelijke tent op aarde, staat een bestendig, eeuwig huis. Onze ziel krijgt eens een nieuwe woning!
 
De volgende muziekvideo in het Russisch spreekt van de levende hoop die wij hebben op een hemelse toekomst.
 
<Youtubeyoutube width="768" height="432">IamkMSAI87U</youtube><BR>
''Russisch christelijk troostlied lied, gezongen door Simon Khorolskiy. Bij de stormen van het leven op aarde verwachten wij een beter leven in de hemel''<ref>De Engelse vertaling van het lied is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=IamkMSAI87U</ref>.
 
== Voetnoot ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.