Naar inhoud springen

1 Korinthiërs 15: verschil tussen versies

4 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 70:
''Mt 25:34 Dan zal de koning zeggen tot hen die aan zijn rechterhand zijn: Komt, gezegenden van mijn Vader, beërft het koninkrijk dat u bereid is van de grondlegging van de wereld af;'' (TELOS)
 
... als we ervan uitgaan dat de schapen het aardse Vrederijk ingaan. Een oplossing van de moeilijkmoeilijkheid is deze: Paulus spreekt over Gods koninkrijk als een rijk dat hemel en aarde omvat. Willen wij dat koninkrijk bezitten en daarin werkzaam zijn, dan moeten wij veranderen, een nieuw, geestelijk, lichaam krijgen. De Heer Jezus spreekt in Matth. 25 over het beërven van het aardse deel van het koninkrijk van God. De aarde is slechts een stip in het heelal. Zij die het aardse deel ingaan, gaan dat in hun stoffelijke lichaam in.
 
''2Co 5:1 Want wij weten, dat als onze aardse tent waarin wij wonen, afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, een eeuwig huis, in de hemelen. (TELOS)''
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.