Naar inhoud springen

Voorzegging: verschil tussen versies

372 bytes verwijderd ,  3 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een '''voorzegging''' is de daad van het voorzeggen, (vooraf) zeggen dat iets zal gebeuren, of het voorzegde, datgene wat zal gebeuren en in de toekomst ligt. '''...')
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 30:
 
''Opb 17:8  Het beest dat u gezien hebt, was en is niet en zal uit de afgrond opstijgen en ten verderve gaan; en <u>zij die op de aarde wonen</u>, van wie de naam van de grondlegging van de wereld af niet geschreven is in het boek van het leven, <u>zullen zich verwonderen</u> als zij het beest zien, dat het was en niet is en zal zijn.'' (Telos)
 
Vanaf de 20e eeuw is het menselijk raamwerk voor voorzegde wereldwijde economische, politieke en communicatieve gebeurtenissen opgezet. Delen van dat raamwerk zijn waarschijnlijk: de Verenigde Naties en haar afdelingen, de Europese Unie, de wereldwijde infrastructuur voor de uitwisseling van beeld, geluid en tekst (internet), het elektronisch betalingsverkeer.
 
== Zie ook ==
Regel 37 ⟶ 35:
 
== Voetnoot ==
<br />
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.