Naar inhoud springen

Eerste brief van Petrus/Onderwerpen: verschil tussen versies

Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Onderwerpen}} == Geroepen == In de brief komt 5x het woord 'geroepen' voor. ''1Pe 1:15  maar wordt, zoals Hij die u geroepen heeft heilig is, ook zelf heilig in al uw wandel;'' (Telos) ''1Pe 2:9  U echter bent een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterdom, een heilige natie, een volk tot een eigendom, opdat u de deugden verkondigt van Hem die u uit de duisternis heeft geroepen tot zijn wonderbaar licht,'' (Telos) ''1Pe 2:21  Want hiertoe bent...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Onderwerpen}} == Geroepen == In de brief komt 5x het woord 'geroepen' voor. ''1Pe 1:15  maar wordt, zoals Hij die u geroepen heeft heilig is, ook zelf heilig in al uw wandel;'' (Telos) ''1Pe 2:9  U echter bent een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterdom, een heilige natie, een volk tot een eigendom, opdat u de deugden verkondigt van Hem die u uit de duisternis heeft geroepen tot zijn wonderbaar licht,'' (Telos) ''1Pe 2:21  Want hiertoe bent...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.