Naar inhoud springen

Romeinen 14: verschil tussen versies

510 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Romeinen commentaar}} == 9 == Ro 14:9  Want daartoe is Christus gestorven en levend geworden, opdat Hij zou heersen zowel over doden als over levenden. (Telos) '''Opdat Hij zou heersen zowel over doden als over levenden.''' Zijn heerschappij is er al. Hem is gegeven alle macht in de hemel en op de aarde (Matth. 28:18). De zielen van de overleden gelovigen, 'de doden in Christus' (1 Thess. 4:16), zijn onder Zijn liefdeheerschappij. Hij zal hen opwekken bij...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Romeinen commentaar}} == 9 == Ro 14:9  Want daartoe is Christus gestorven en levend geworden, opdat Hij zou heersen zowel over doden als over levenden. (Telos) '''Opdat Hij zou heersen zowel over doden als over levenden.''' Zijn heerschappij is er al. Hem is gegeven alle macht in de hemel en op de aarde (Matth. 28:18). De zielen van de overleden gelovigen, 'de doden in Christus' (1 Thess. 4:16), zijn onder Zijn liefdeheerschappij. Hij zal hen opwekken bij...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.