Naar inhoud springen

Filologus: verschil tussen versies

799 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Filologus''', ook geschreven ''Philologus'', was een christen te Rome, door Paulus gegroet in zijn brief aan de heiligen aldaar. '''Naam.''' De Griekse naam is φιλολογος, Philologos, en betekent "liefhebber van het woord"<ref>''Grieks-Nederlands Lexicon'', onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. </ref> of "spraakzaam"<ref>James Strong, ''The Exhaustive Concordance of the Bible'' (1890). </ref>. In de Bijbel komt de naa...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Filologus''', ook geschreven ''Philologus'', was een christen te Rome, door Paulus gegroet in zijn brief aan de heiligen aldaar. '''Naam.''' De Griekse naam is φιλολογος, Philologos, en betekent "liefhebber van het woord"<ref>''Grieks-Nederlands Lexicon'', onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. </ref> of "spraakzaam"<ref>James Strong, ''The Exhaustive Concordance of the Bible'' (1890). </ref>. In de Bijbel komt de naa...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.