Naar inhoud springen

Zorg voor leven (zorgverzekering): verschil tussen versies

Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Zorg voor leven''' is de naam van een christelijke zorgverzekering, die bestaat sinds 2020 en is opgezet door ''Prima voor elkaar'', een specialist in verzekeringen, en ''Dominass assurantiën,'' een assurantieadviesbureau voor theologen. Zij werken samen met verzekeringsmaatschappij ''EUCARE'' en zorgverzekeraar ''Aevitae'', dat bij EUCARE is aangesloten en namens EUCARE de zorgverzekering aanbiedt. '''Doel en uitgangspunten.''' Het doel van ''Prima voor...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Zorg voor leven''' is de naam van een christelijke zorgverzekering, die bestaat sinds 2020 en is opgezet door ''Prima voor elkaar'', een specialist in verzekeringen, en ''Dominass assurantiën,'' een assurantieadviesbureau voor theologen. Zij werken samen met verzekeringsmaatschappij ''EUCARE'' en zorgverzekeraar ''Aevitae'', dat bij EUCARE is aangesloten en namens EUCARE de zorgverzekering aanbiedt. '''Doel en uitgangspunten.''' Het doel van ''Prima voor...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.