Naar inhoud springen

Care4Life: verschil tussen versies

1.852 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Care4Life''' is een christelijke zorgverzekering die in het najaar van 2022 ontstond, nadat de grootste christelijke zorgverzekeraar Pro Life bekend had gemaakt dat hij vanaf 1 januari 2023 ook de kosten van abortus, euthanasie en enkele andere omstreden behandelingen zal vergoeden, een beslissing die veel bij Pro Life verzekerden betreurden. Care4Life biedt twee basisverzekeringen naast elkaar aan: een ‘pro-life’ en een...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Care4Life''' is een christelijke zorgverzekering die in het najaar van 2022 ontstond, nadat de grootste christelijke zorgverzekeraar Pro Life bekend had gemaakt dat hij vanaf 1 januari 2023 ook de kosten van abortus, euthanasie en enkele andere omstreden behandelingen zal vergoeden, een beslissing die veel bij Pro Life verzekerden betreurden. Care4Life biedt twee basisverzekeringen naast elkaar aan: een ‘pro-life’ en een...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.