Naar inhoud springen

Zorg voor leven (zorgverzekering): verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 10:
 
== Samenwerkingspartners ==
Prima voor elkaar (PVE) is een assurantieadviesbureau dat zich uitsluitend richt op het verzekeren van schade- en ziektekostenverzekeringen voor particulieren. Volgens het bureau is er geen enkel ander kantoor dat zulks doet.<ref>Bron: https://primavoorelkaar.com/over-pve/. GEraadpleegd op 8 sept. 2022.</ref> PVE is een dochter van Dominass. De laatstgenoemde beheert de verzekeringen van ruim 3.800 predikanten (anno 2022)<ref>Bron: https://www.dominass.nl/. Geraadpleegd op 8 sept. 2022.</ref>, dat zijn bijna alle predikanten in Nederland<ref>Bron: https://www.dominass.nl/wp-content/uploads/2020/11/Dominass-nieuwsbrief-2019.pdf</ref>. Dominass heeft vanaf 2019 het collectieve zorgcontract voor theologen en predikanten overgeheveld van zorgverzekeraar Avéro-Achmea, die stopte, naar verzekeraar EUCARE, die maatwerk levert, in samenwerking met Aevitae<ref>Bron: https://www.dominass.nl/wp-content/uploads/2020/11/Dominass-nieuwsbrief-2018.pdf</ref>.
 
PVE is een volmachtkantoor voor A.S.R en wat de zorgverzekering betreft voor Aevitae. PVE biedt evenals [[Care4Life]] naast de schone polis ook een reguliere polis aan. Beide bedrijven doen dat in samenwerking met zorgverzekeraar Aevitae.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.