Naar inhoud springen

Zorg voor leven (zorgverzekering): verschil tussen versies

k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 12:
Prima voor elkaar (PVE) is een assurantieadviesbureau dat zich uitsluitend richt op het verzekeren van schade- en ziektekostenverzekeringen voor particulieren. Volgens het bureau is er geen enkel ander kantoor dat zulks doet.<ref>Bron: https://primavoorelkaar.com/over-pve/. GEraadpleegd op 8 sept. 2022.</ref> PVE is een dochter van Dominass. De laatstgenoemde beheert de verzekeringen van ruim 3.800 predikanten (anno 2022)<ref>Bron: https://www.dominass.nl/. Geraadpleegd op 8 sept. 2022.</ref>, dat zijn bijna alle predikanten in Nederland<ref>Bron: https://www.dominass.nl/wp-content/uploads/2020/11/Dominass-nieuwsbrief-2019.pdf</ref>. Dominass heeft vanaf 2019 het collectieve zorgcontract voor theologen en predikanten overgeheveld van zorgverzekeraar Avéro-Achmea, die stopte, naar verzekeraar EUCARE, die maatwerk levert, in samenwerking met Aevitae<ref>Bron: https://www.dominass.nl/wp-content/uploads/2020/11/Dominass-nieuwsbrief-2018.pdf</ref>.
 
PVE is een volmachtkantoor voor A.S.R en wat de zorgverzekering betreft voor Aevitae. PVE biedt evenals [[Care4Life]] naast de schone polis ook een reguliere polis aan. Beide bedrijven doen dat in samenwerking met zorgverzekeraar Aevitae.
 
'''Zorginkoop.''' Namens Aevitae/EUCARE doet Caresq de onderhandelingen en inkoop van de zorg. Caresq is de zorginkooporganisatie die sinds 2019 de zorginkoop doet voor de ruim 200.000 verzekerden van Aevitae van risicodrager EUCARE<ref>Bron: https://caresq.nl/. Geraadpleegd op 6 jan. 2023.</ref>.
 
=== Eucare ===
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.