Naar inhoud springen

Boom der kennis van goed en kwaad: verschil tussen versies

Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Boom der kennis van goed en kwaad''' was een boom die samen met de Boom des levens in de hof van Eden stond. <blockquote>''Ge 2:9  En de HEERE God had alle geboomte uit het aardrijk doen spruiten, begeerlijk voor het gezicht, en goed tot spijs; en de boom des levens in het midden van de hof, en de boom der kennis van goed en van kwaad.'' (CP<ref name=":0">Vertaling of hertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling.</ref>)</blockqu...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Boom der kennis van goed en kwaad''' was een boom die samen met de Boom des levens in de hof van Eden stond. <blockquote>''Ge 2:9  En de HEERE God had alle geboomte uit het aardrijk doen spruiten, begeerlijk voor het gezicht, en goed tot spijs; en de boom des levens in het midden van de hof, en de boom der kennis van goed en van kwaad.'' (CP<ref name=":0">Vertaling of hertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling.</ref>)</blockqu...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.