Naar inhoud springen

Bijbel: verschil tussen versies

113 bytes toegevoegd ,  7 maanden geleden
k
Regel 178:
In onderstaande video is te zien hoe blij en dankbaar Chinese christenen zijn met de bijbels die zij voor het eerst ontvangen:
 
<youtube width="668640" height="500359">nznUNowHYH0CkXDcdMNE-I&rel=0</youtube><BR>
''Chinese christenen blij en dankbaar met bijbels.'' Duur:Missionary 57Footage sec.Captures OpEmotion 15of meiChinese 2013Christians gepubliceerdReceiving opBibles for the First Time. Youtube.com: International Christian Concern, 18 maart 2014.'' Duur: 56 sec.
 
Aan een groot aantal Nederlandse schrijvers werd in 1921 de volgende vraag gesteld<ref name=":0">Aangehaald in een 'in memoriam' door de Stichting Mensenkinderen, 2015. </ref>: Veronderstel dat omstandigheden u eens dwongen op een geheel onbewoond eiland verblijf te houden. Er werd u toegestaan slechts 6 boeken mee te nemen. Welke 6 boeken uit de gehele u bekende literatuur, zowel de ethische als literaire, zou u dan meenemen? Uit de antwoorden bleek de bijbel verreweg favoriet. Hij werd het meest genoemd en het meest geprezen.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.