Naar inhoud springen

Johannes 19: verschil tussen versies

798 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
Regel 106:
 
'''Maria, de vrouw van Klopas.''' De tweede Maria, die de zuster van Jezus' moeder was. Zie [[Maria van Klopas]]. BIj het kruis stonden die dus twee familieleden: de moeder en een tante.
 
'''Maria Magdalena.''' Door Jezus weleer verlost van zeven boze geesten. Zichzelf wilde Hij thans niet verlossen, opdat wij, die in Hem zouden geloven, verlost zouden worden van onze zonden en van de macht van de duivel.
 
''Heb 2:14  Daar nu de kinderen aan bloed en vlees deel hebben, heeft ook Hij op gelijke wijze daaraan deelgenomen, opdat Hij door de dood te niet zou doen hem die de macht over de dood had, dat is de duivel,'' (Telos)
 
''Hnd 26:18  opdat zij zich bekeren van de duisternis tot het licht, en van de macht van satan tot God, opdat zij vergeving van zonden en een erfdeel onder de geheiligden ontvangen door geloof in Mij.'' (Telos)
 
''Col 1:13  die ons gered heeft uit de macht van de duisternis en overgebracht in het koninkrijk van de Zoon van zijn liefde,'' (Telos)
 
== 26 ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.